لیست اختراعات حسين دهقان


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 40
تاریخ ثبت: 1398/04/25
خلاصه اختراع:

طراحي و سنتز مولكول داروي ريواروكسابان با روش كاملا جديد با بازده ي بالاتر و كاهش زمان واكنش و توليد مولكول ريواروكسابان با خلوص بالا كه اين روش هيچگونه نمونه مشابه ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/09
تاریخ ثبت: 1391/04/04
خلاصه اختراع:

وصله مكانيكي تحكيم يافته لرزه اي آرماتور

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/28
تاریخ ثبت: 1392/06/12
خلاصه اختراع:

عنوان :جذب كننده مستقيم تشعشع متمركز خورشيدي در جريان همرفت داخلي. زمينه فني : مهندسي مكانيك ، شاخه انتقال حرارت – انرژي هاي نو . مشكل فني و بيان اهداف: پيچيدگي هاي فني و هزينه هاي بسيار بالاي تكنولوژي هاي فعلي براي جذب انرژي خورشيدي در دماي بالا ، مشكلي بوده است كه اختراع حاضر با هدف حل آن شكل گرفته است . هدف اين اختراع ، طراحي جذب كننده اي است كه بتواند بدون پيچيدگي هاي فني و بدون هزينه زياد ، انرژي خورشيدي را به صورت متمركز و در دماي بالا به صورت بهينه دريافت نمايد . معرفي كلي اختراع و اساس راه حل : اختراع حاضر ، گونه ي جديدي از جذب كننده ها يا مبدل هاي خورشيدي است كه مي تواند تشعشع متمركز شده توسط كلكتور هاي سهموي بشقابي را به صورت نقطه اي دريافت نمايد تا پس از جذب توسط سيال ناقل حرارت (HTF) به سمت مصرف كننده ي مورد نظرانتقال يابد . همان طور كه در نقشه شماره 1 مشاهده مي شود ، اجزاي اصلي اين جذب كننده عبارتند از : 1-دريچه ي شيشه اي 2- رفلكتور 3- لوله اصلي عملكرد كلي اين جذب كننده بدين ترتيب است كه تشعشع متمركز شده پس از برخورد با دريچه ي شيشه اي با زاويه ي مناسب طراحي ، به صورت عمودي وارد لوله مي شود و پس از برخورد با رفلكتور در داخل لوله ، پخش شده و به دام مي افتد . نهايتاً جذب عمده ي شار تشعشعي به لوله از طريق جذب مختصر رفلكتور ، جذب مستقيم سيال و جذب ديواره هاي لوله صورت مي پذيرد . كاربرد ها : از اختراع حاضر كه يك جذب كننده ي حرارتي خورشيدي است ، مي توان در تمامي صنايع و فرايندهايي كه به حرارت با دماي بالا نياز دارند ، مانند نيروگاه هاي خورشيدي ، چيلر هاي جذبي خورشيدي ، گلخانه هاي خورشيدي ، خشك كن هاي خورشيدي ، گرمايش ساختمان خورشيدي و . . . ، مي توان استفاده نمود . برجستگي هاي فني : 1 - سهولت ساخت و عدم نياز به تكنولوژي هاي پيشرفته . 2 - تلفات حرارتي بسيار كم . 3 – كاهش هزينه تمام شده ي ساخت و بهره برداري.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/21
تاریخ ثبت: 1392/06/27
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع شيرآلات تأسيساتي مي باشد و كاربرد ان در كليه ي مكان هايي است كه از آب سرد كن استفاده مي كنند. در هنگام استفاده از آبسردكن معمولي، اصولا هر انساني يكي از روش هاي زير را بكار مي گيرد: 1-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tاستفاده از ليوان يكبار مصرف 2-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tاستفاده از ليوان دائم 3-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tاستفاده از دست 4-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tاستفاده از دهان بصورت مستقيم در تماس با نازل خروجي هر يك از اين روش ها مشكلات خاص خود را دارد كه در قسمت توصيف اختراع بصورت كامل شرح داده خواهد شد. اما طرح حاضر مشكلات را برطرف نموده است و صرفه جويي بسيار زيادي را در مصرف آب موجب شده است چرا كه براي مصرف آب از ني هاي ويژه استفاده كرده ايم.

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/12
تاریخ ثبت: 1395/02/26
مخترع/مخترعان: محمدحسين دهقان دهنوي
خلاصه اختراع:

شيرآلات آبسردكني‌ ني‌دار كه براي اولين بار در سطح جهان طراحي و ساخته شده است ضمن مرتفع نمودن تمامي مشكلات روشهاي قبلي نوشيدن آب از آبسردكن قابليت نصب بر روي تمام مدلهاي آبسردكن را دارا بوده و ني را جايگزين ليوان يكبار مصرف مي‌كند و باعث پايين آوردن هزينه ليوان يكبار مصرف، صرفه‌جويي در مصرف آب و برق آبسردكن، كاهش حجم زباله، كمك شايان به حفظ محيط زيست و رعايت بهداشت فردي مي‌گردد. ”شيرآلات آبسردكني ني‌دار با ظرف تخليه ني“ متشكل از جعبه ني، دسته شير، جايگاه شير، جعبه تخليه ني (شامل سطل تخليه، شاسي ني و پانچ)، سيستم تحت فشار(در آبسردكن‌هايي كه تحت فشار آب شهري نمي‌باشند)، شيلنگ جهت متحرك نمودن شير و قاب‌هاي كشويي نصب مي‌باشد. تمامي قطعات پلاستيكي از جنس ABS كاملاً مقاوم و با استحكام بسيار بالا، تمامي اتصالات مورد استفاده در شيرآلات از جنس برنج، تمامي اورينگها و واشرهاي مورد استفاده از جنس سيليكون بهداشتي، شيلنگ توليد شده از جنس مواد بهداشتي و با روكش ضد باكتري، تمامي پيچ و مهره‌ها، پيچ‌هاي خودكار و واشرهاي فلزي و فنرهاي مورد استفاده از جنس استيل مي‌باشند. لازم به ذكر است جعبه ني با ابعاد 150*110*90 ميليمتر ظرفيت 360 عدد ني را داشته و ظرف تخليه آن نيز با ابعاد 100*160*90 ميليمتر گنجايش 250 ني مصرف شده را داراست. استفاده‌كننده شير را از جايگاه تعبيه شده بر روي آبسردكن برداشته و يك ني 8 سانتي‌متري را كه از جعبه ني تعبيه شده بر روي آبسردكن برداشته است را روي دهانه شير قرار مي‌دهد و سر ني را درون دهان مي‌گذاريم و با فشار شاسي شير، آب را به مقدار مورد نياز مصرف مي‌كند. پس از آشاميدن آب، ني استفاده شده را در مقابل شاسي جعبه تخليه ني قرار داده و با فشار آن، ني و چند قطره آب درون ني به داخل جعبه تخليه ني انتقال مي‌يابد و در موقع انتقال ني به طور خودكار سوراخي بر روي ني ايجاد نموده تا براي رعايت بهداشت ديگر قابل استفاده نباشد. شاسي استفاده شده در اين نوع شيرها قابليت تنظيم فشار آب را دارد بطوريكه ميزان دبي آب خروجي با ميزان فشاري كه به شاسي وارد مي‌شود، نسبت مستقيم دارد. در مجموعه شيرآلات آبسردكني ني‌دار نوعي فشارشكن تعبيه شده است كه فشار آب را طوري تنظيم مي‌كند كه براي آشاميدن مناسب مي‌باشد و در ضمن اين فشارشكن براي حالت‌هاي مختلف فشار آب قابل تنظيم مي‌باشد. اين نوع شيرها تحت فشار آب عمل نموده و به هيچ عنوان امكان برگشت آب به مخزن وجود ندارد و حتي با فشار دهان (فوت) نيز نمي‌توان آب را به درون شير و مخزن برگرداند. اين نكته قابل توجه است كه با مكيدن نيز نمي‌توان آب را از شير و ني خارج نمود. در آبسردكن‌هايي كه تحت فشار آب شهري هستند فشار از طريق آب شهري تأمين مي گردد اما در آبسردكن‌هايي كه تحت فشار آب شهري نيستند سيستمي درون آن تعبيه شده است كه آبسردكن را تحت فشار كرده و بر اساس فشار آب عمل مي‌كند. تحرك‌پذيري شيرآلات آبسردكني ني‌دار، بوسيله شيلنگ تعبيه شده، اين قابليت را به آن مي‌دهد كه افراد بيشتري بطور همزمان و يا با شرايط قدي و جسمي متفاوت همانند كودكان و معلولين، از آبسردكن استفاده نمايند. شايان ذكر است اين اختراع در تكميل اختراع شماره 80601 مورخ 1392/06/27 به شماره اظهارنامه 13915014000309386 مورخ 1391/11/21 با عنوان شير ني دار در آب سردكن مي باشد.

تاریخ ثبت: 1395/06/23
خلاصه اختراع:

قيچي‌هاي ميلگرد موجود به دليل فرم ساده و تخت تيغچه باعث مخروطي شدن و تغيير شكل مقطع ميلگرد مي‌شوند. در اين پروژه تيغچه‌اي براي قيچي ميلگرد طراحي و ساخته شده است كه ضمن تغيير حداقلي در مقطع ميلگرد، باعث افزايش ايمني در كار مي‌گردد و همچنين با توجه به فرم تيغچه علاوه بر مقطع برشي بهتر نسبت به قيچي‌هاي موجود خاصيت تكيه‌گاهي براي ميلگرد نيز دارد. از عوامل ديگري كه موجب تغيير شكل مقطع ميلگرد در هنگام برش مي‌شود نداشتن فيكسچر مناسب براي تكيه‌گاه قرار دادن ديواره ميلگرد و همچنين گرفتن ارتعاش شكست در مقطع ميلگرد به هنگام برش مي‌باشد كه ما در اين پروژه با طراحي و ساخت يك فيكسچر مناسب اين مشكل را برطرف نموديم. ايجاد تيغچه‌اي با مقطع ساده و مطابق با تيغچه‌هاي قديمي به دليل تماس سطحي صاف تيغچه با بدنه كروي ميلگرد، در هنگام برش فشار بسيار زيادي به تيغچه وارد مي آمد و همانند شكل قبل مقطع بدست آمده نيز تحت تأثير همان تنش و فشار بيش از حد به صورت گره اي و نا صاف مي باشد اما در طرح جديد با بهينه سازي مقطع تيغچه و منطبق شدن دو سطح استوانه اي ميلگرد و تيغچه به هنگام برش تنش و فشار متحمل هر دو پايين آمده و با نيروي كمتر عمل برش انجام مي شود و به همين منظور سطح صاف تر و مناسب تري ارائه ميدهد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/01/18
تاریخ ثبت: 1396/02/27
خلاصه اختراع:

توليد گرمايش و سرمايش براي كلاه ايمني موتورسيكلت توسط گرماي اگزوز و بدون نياز به باطري يكي از معضلات و مشكلات راكبان موتور سيكلت در فصول تابستان و زمستان، مشكل گرم و سرد بودن فضاي داخل كلاه ايمني مي باشد كه غير قابل تحمل است. در فصول گرم سال مشكل عرق كردن سر و صورت و در فصول سرد سال مشكل سردي طاقت فرساي سر موجب اختلال در تمركز راننده مي گردد. در راستاي حل اين مشكل مي توان سيستم تهويه مطبوعي براي كلاه ايمني موتورسيكلت طراحي كرد كه منبع انرژي آن حرارت خروجي از اگزوز موتورسيكلت مي باشد. بدين صورت كه انرژي خروجي از اگزوز موتور سيكلت كه حدود 70% از كل انرژي حاصل از احتراق موتورسيكلت را تشكيل مي دهد و به هدر مي رود (waste heat from combustion) را توسط يك دستگاه تبديل انرژي (energy conversion device)مستقيما و بدون نياز به ذخيره كردن در باطري، به الكتريسيته جهت مصارف سرمايش و گرمايش براي كلاه ايمني مبدل سازد. مي توان با استفاده از مولد هاي ترموالكتريك حرارت خروجي از اگزوز را به الكتريسيته و سپس با استفاده از رگولاتور و تنظيم كردن ولتاژ، آن را به كولر هاي ترموالكتريك نصب شده در كلاه رساند و سرمايش و گرمايش براي كلاه را فرآهم كرد. از جمله مزاياي اين اختراع مي توان به سبك و كم حجم بودن، پايداري در تامين انرژي در هر زمان و عدم نياز به باطري اشاره كرد. در اين زمينه اختراعات زيادي موجود است مانند: توليد گرمايش و سرمايش توسط كولر ترموالكتريك و تغذيه آن به وسيله صفحات خورشيدي، استفاده از كولر ترموالكتريك و تغذيه آن توسط باطري موتورسيكلت، استفاده از فن خنك كننده در كلاه و تغذيه آن توسط صفحات خورشيدي.

تاریخ ثبت: 1397/07/15
خلاصه اختراع:

سنتز مولكول داروي نويراپين به روش كاملا جديد با بازده ي بالاتر وخلوص بيشتر نسبت به روش هاي خارجي

تاریخ ثبت: 1399/10/07
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ما مولكول داروي گادوپنتتات دي مگلومين مي باشد كه كاربرد آن در عكس برداري هاي پزشكي مثل سي تي اسكن و MRI مي باشدكه با روش كاملا جديد توليد و خالص سازي كرده ايم در اين روش و متد از حلال هاي مناسب و در دماي مناسب استفاده شده و همچنين به روشي جديد با كارايي بالا جهت خالص سازي مولكول گادوپنتتات دي مگلومين رسيده ايم كه مي توانيم مولكول گادوپنتتات دي مگلومين را با بازده ي بالاتر ، زمان كوتاه تر و با خلوص بالا توليد كنيم. كه مشكلاتي از قبيل زمان واكنش ، وجود واكنش هاي با بازده ي كمتر و توليد محصول (مولكول گادوپنتتات دي مگلومين )با خلوص پايين را بر طرف كرده ايم.

تاریخ ثبت: 1399/10/20
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ما مولكول داروي گادوترات مگلومين مي باشد كه كاربرد آن در عكس برداري هاي پزشكي مثل سي تي اسكن و MRI مي باشدكه با روش كاملا جديد توليد و خالص سازي كرده ايم در اين روش و متد از حلال هاي مناسب و در دماي مناسب استفاده شده و همچنين به روشي جديد با كارايي بالا جهت خالص سازي مولكول گادوترات مگلومين رسيده ايم كه مي توانيم مولكول گادوترات مگلومين را با بازده ي بالاتر ، زمان كوتاه تر و با خلوص بالا توليد كنيم. كه مشكلاتي از قبيل زمان واكنش ، وجود واكنش هاي با بازده ي كمتر و توليد محصول (مولكول گادوترات مگلومين)با خلوص پايين را بر طرف كرده ايم.

موارد یافت شده: 40